Download nu onze APP.

Kunnen we aangekochte goederen terugbrengen ?


Dat kan binnen de 8 dagen na aankoop , op vertoon van het aankoopbewijs en in de originele, ongeschonden, niet geopende verpakking. Je moet je bij het betreden van de winkel met deze goederen aanmelden aan de kassa.
Producten die speciaal voor jou besteld werden, vormen een uitzondering op de regel.
Let wel, er wordt nooit geld teruggegeven! Je kan de goederen omruilen of je krijgt een waardebon die je kan gebruiken bij een volgende aankoop.

Wat met garantie ?


Minipri garandeert u dat de producten die u bij ons koopt telkens voldoen aan de veiligheidsnormen en kwaliteits- vereisten die eraan gesteld worden. De garantiebepalingen zijn deze van de producent en kunnen variëren . Uw wettelijke rechten als consument worden door deze bijzondere garantiebepalingen niet beperkt. Ook hier is het een must dat u uw kasticket , of faktuur en uw eventuele garantiekaart kunt voorleggen.

Zagerij


Wij zagen al onze houtsoorten op maat. Ideaal voor de echte Doe-Het-Zelver. Bereken wat u wenst te maken en wij zagen alles naar uw wensen . Voor extra uitleg kunt u steeds terecht bij onze medewerkers.

Thuislevering.


We leveren indien gewenst uw bestelling aan huis ( behalve voor bouwmaterialen, zand, cement, sierstenen, natuurstenen, tegels, brievenbussen,etc...) tegen een kleine vergoeding.