Download nu onze APP.

Onze winkel en zijn activiteiten


Landelijk gelegen –vlot bereikbaar – geen parkeerproblemen.
Minipri-Alveringem ligt in hartje van de Westhoek en beschikt over een ruime parking met parkeermogelijkheid voor meer dan 50 wagens ..
Op de parking vindt U  een halte  van  belbus 57 of 59 bereikbaar via tel nummer 059 565256
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De winkel is voorzien van brede gangen, gemakkelijk voor mensen met rolstoelen of kinderwagens.

Onthaal

Als familiaal middenstandsbedrijf beschikt Minipri over zijn eigen vriendelijke medewerkers,met jarenlange ervaring, die je desgewenst met raad en daad kunnen bijstaan. In de winkel heerst er een gevoel van orde en netheid omkaderd door een gezellige en aangename muziek .

Ons Prijsgevoeligheid - Goede kwaliteit.

Ons beroep: een reeks produkten verkopen aan prijzen buiten alle concurentie!
Wij streven lage prijzen na,een beste prijs-kwaliteitsverhouding, daarenboven extra actie prijzen , en met de regelmaat van een klok buitengewone éénmalige of buitengewone aanbiedingen. Scherpe prijzen nastreven is een kunst
die Minipri al bijna 50 jaar eigen is .
De meest uiteenlopende zaken behoren tot ons ongelofelijk gediversifieerd productenaanbod. Allerlei voor huis , tuin , auto , fiets , hobby en bedrijf
Naast de honderde MINIPRI TOP HIT artikelen bieden we een vast assortiment aan merkartikelen . Een veelheid van produkten ;een oneindige keuze ; echt mini prijzen !
Ook de artikelen uit ons vast assortiment zijn heel voordelig in de markt!Wij volgen continu de nieuwste ontwikkelingen .

Slogan

De goedkoopste landelijke winkel in de streek!